Camping

Camping

Green Divider

Dieren

Op Camping Het Platte Putje wonen een boel dieren. Ezels, schapen, paarden, kippen, ganzen, loopeenden een lief oud hondje. ’s Ochtends voeren we ze. Vindt jouw kind het leuk om daarbij te helpen? Dat mag! We vertellen ze dan ook meteen van alles over de dieren en de boerderij. Met een beetje geluk kom je in de lente ook lammetjes tegen, zelfs in onze boerenschuur. Die zijn dan helaas door de moeder verstoten, maar krijgen van ons meerdere keren per dag een lekker flesje melk.

Vertier

Op Camping Het Platte Putje zullen jouw kinderen zich geen minuut vervelen. Er valt een hoop leuks te zien, doen en beleven.

Buiten spelen

  • Skelters
  • Klimrek
  • Glijbaan
  • Schommels
  • Trampoline
  • Grote zandbak
  • Jeu de boules baan

Binnen spelen

Als het wat minder weer is, kunnen je kinderen naar hartenlust spelen in de zaal in onze schuur. Hier is het lekker warm en droog. Er staan tafels en stoelen, er liggen leesboekjes en er is een mogelijkheid om via een groots scherm met beamer een film af te spelen.

In de naastgelegen schuur staan ook grote tractoren. Natuurlijk is dit geen speelschuur en speelmateriaal, maar als het kan, laten we kinderen graag eens op een van de tractoren plaatsnemen.

Voorzieningen

In onze boerenschuur zijn tal van handige voorzieningen aanwezig.
– Afwasruimte
– Gemeenschappelijke koelkast en diepvries
– Koffie- en theeautomaat
– Wasmachine
– Op Het Platte Putje hebben we geen droger, maar je kunt op onze naastgelegen Camping De Ploeg wel van een droger gebruikmaken. Vraag ons naar de sleutel.
– Fietsenstalling
– 2 elektrische fietsen te huur
– Recreatieruimte met informatiemap

Op onze camping vind je ook
– Een uitstortplaats voor uw chemisch toilet
– Gratis Wifi (bij aankomst ontvang je de inlogcode)

En op loopafstand
– campingwinkel met verse producten op onze naastgelegen Camping De Ploeg
– Bakker in het dorp

Sanitair

In de grote, centraal gelegen schuur op onze boerderijcamping bevindt zich een verwarmd toiletgebouw. Hier blijft het koel op warme dagen en dankzij de vloerverwarming is de temperatuur ook lekker op koudere dagen.

Ons toiletgebouw bestaat uit 2 aparte blokken. Uit respect voor iedereen en uit praktisch oogpunt kennen we geen scheiding in dames- en herenblok. Op deze manier kunnen ouders samen hun kinderen verzorgen en moet de ene groep niet ellenlang wachten, terwijl er in het ander blok nog ruimte is. De netjes afgeschermde douches en toiletten bieden volop privacy voor alle bezoekers.

In elk blok vind je deze gratis voorzieningen

  • 3 wastafels met warm & koud water
  • 3 toiletten
  • 3 douches, waarvan 1 van dubbele grootte 

In het rechtse toiletblok vind je tevens 2 urinoirs en in het linkse toiletblok een dubbele douchecabine met 2 douchekoppen.

Kampeerveld

‘Wat een ruimte!’ Die reactie krijgen we vaak als eerste van nieuwe campinggasten. De plaatsen op ons kampeerveld zijn namelijk bijzonder ruim. Een deel van de plaatsen kijkt bovendien uit over een mooi stuk weiland, wat een nog ruimtelijkere beleving geeft.
Vanaf het kampeerveld is ook de centraal gelegen speeltuin goed te zien. Fijn voor als je met jonge kinderen uit kamperen gaat. Je kunt zo altijd een oogje in het zeil houden.

Honden zijn toegestaan, maar uitsluitend aangelijnd.

Green Divider