Appartementen Kiviet & Tureluur

Green Divider

Kievit

Zodra je bij appartement Kievit binnenstapt, valt je meteen de hoge ruimte op. Je kijkt vanuit de woonkamer helemaal tot in de nok van het appartement. Vanuit de gezellige zithoek en open keuken heb je bovendien door de grote ramen direct verbinding met het halfopen buitenterras. Zo geniet je van het comfort binnen, maar tegelijkertijd ook van het fijne buitenleven. Slapen doe je als een roosje in de slaapkamer beneden of op de halfopen eerste verdieping vanwaar je het appartement en de buitenruimte mooi kunt overzien. De badkamer en het moderne toilet vind je op de begane grond.

Tureluur

Op en top glamping! Dat is wat je in appartement Tureluur ervaart. Ja, je bevindt je op een camping en ja, je ervaart dat heerlijke gevoel van vrijheid en gezelligheid. Maar tegelijkertijd ben je de koning te rijk in je luxe schuur-appartement. Hier ben je van alle gemakken voorzien en geniet je van optimaal comfort en de meest luxe materialen zoals mooi natuurlijk hout en stoer zwart staal. Het appartement verrast je met leuke details zoals de matglazen achterwand in de keuken die als lichtdoorlaat in de slaapkamer fungeert. Zo kunnen we nog meer vertellen, maar dat doen we niet. Ervaar het zelf!

Maak hier direct je online reservering

Bekijk hier onze accomodaties en tarieven

Genieten van de rust en ruimte van een gezellige camping nabij de Zeeuwse kust, maar dan met net wat meer luxe en comfort? Boek dan een van onze vier 5-persoons schuur-appartementen. Appartementen Oost en West zijn identiek aan elkaar, net zoals Groede en Best dat zijn. Welke kies jij?

Appartementen Zeeland

Er zijn tal van appartementen in Zeeland te vinden, maar slechts weinigen op zo’n unieke plek als bij Camping Het Platte Putje. Een verblijf in een van onze appartementen betekent ook een verblijf op een gezellige boerderijcamping. Dat wil zeggen dat je niet alleen geniet van de luxe van eigen slaap-, woon- en sanitaire voorzieningen, maar ook van de gemoedelijke sfeer van het boerderijleven. Je krijgt hier echt het beste van beide werelden.

Appartementen op het Zeeuws-Vlaamse platteland

Veel appartementen in Zeeland liggen in drukbevolkte en toeristische gebieden. In hartje Middelburg bijvoorbeeld of direct aan de kust in Cadzand. Zodra je je appartement uitstapt, sta je daar meteen midden in het ‘feestgedruis’. Ontzettend leuk op z’n tijd, die hectiek, maar heb je juist meer behoefte aan de rust en ruimte van het Zeeuws-Vlaamse platteland, dan zijn de appartementen van Camping Het Platte Putje precies wat je zoekt. Van hieruit zijn de kust en de gezellige restaurantjes overigens binnen tien minuutjes te bereiken.

In Groede overnachten

Camping Het Platte Putje ligt aan de rand van Groede. Dit leuke Zeeuwse dorpje heeft veel karakter en een rijke historie. Dat zie en voel je zodra je door de schilderachtige straatjes met de knusse huisjes, prachtige gevels, kleine winkeltjes en ambachtelijke werkplaatsen loopt. Kolossale appartementencomplexen vind je er echter niet. In Groede overnachten doe je dan ook vooral in kleinschalige, gezellige appartementen zoals die van Camping Het Platte Putje. 

Geniet van de rust en trek er op uit

In onze appartementen in Groede overnachten, betekent ook wakker worden in een rustige, gemoedelijke omgeving. Even te voet naar het winkeltje voor wat croissants. Even een rondje wandelen over de camping, naar de diertjes kijken en turen over het Zeeuws-Vlaamse platteland. En daarna? Zeeland ligt aan je voeten. Ga heerlijk wandelen, fietsen of relaxen aan het strand. Ga erop uit naar een van de bruisende Zeeuwse of Belgische steden in de omgeving. Of pak een boekje en doe even helemaal niks. Vul je dag in zoals jij dat wilt. Alles is mogelijk vanuit jouw luxe appartement op Camping Het Platte Putje. In je appartement vind je een informatiemap met allerlei leuke tips.